Profile Overview

TTPP were appointed to provide multidisciplinary services on this large resiential unit in Central London, facing directly onto Sloane Square.

A key aspect of the project was the redesign of the existing inefficient layout, to provide more flexible open plan living space, improved circulation and better bathroom provision, including en-suites to each bedroom. This involved close liaison with RBKC Building Control on the fire safety strategy for the property.

The works provided newly refurbished hallway, cloakroom, living room, dining room, kitchen and three bedrooms each with en-suite and specified in accordance with Client’s agreed quality benchmark and also to meet portfolio wide sustainability targets.

Once suitable layouts had been agreed, TTPP were responsible for detailed design and delivery of the project, including architectural, project management and quantity surveying services.

Contact Us

If you would like to work with us or find out more about our services please get in touch.

Download Our Brochure

Download Our Construciton Brochure

Download

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of Cookies.

Close