Profile Overview

As part of an ongoing schedule of improvement works, TTPP were commissioned by Transport for London to provide waiting facilities at this busy Central London station.

Due to very limited space on the site and tight contraints, a suspended structure was required at the side of the existing platform, with the new waiting room itself supported onto a steel framework which in turn sat onto a piled foundation with concrete ground beams sitting in the existing railway embankment.

TTPP undertook full design, project management and quantity surveying services and were responsible for obtaining all of the permissions required to implement this very challenging build.

Contact Us

If you would like to work with us or find out more about our services please get in touch.

More in our work

Download Our Brochure

Download Our Rail Brochure

Download

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of Cookies.

Close